Om KondombutikenOm Kondombutiken

Kondombutiken.se drivs av ett glatt gäng som varit inom branschen med kondomer och sexleksaker ända sedan 1994. Utöver vår erfarenheter av själva produkterna så har vi även god kännedom om hur ni kunder föredrar att handla, varför tror du annars vi har fri frakt på precis allt? Har du någon gång haft sex så har du säkerligen kommit i kontakt med kondomer. Kanske har du provat den mest klassiska kondomen Profil från RFSU? Ganska trist om du frågar oss, med tanke på hur mycket spännande kondomer det faktiskt finns. Här på kondombutiken försöker vi göra skillnad och kunna erbjuda dig så många olika sorters kondomer som möjligt.

Vi vill ha ett av Sveriges största utbud av kondomer, och försöker att köpa in så många olika modeller och märken som möjligt. Hos oss hittar du allt från storsäljarna från RFSU, till senaste modellerna som har fördröjande egenskaper på utlösningen, eller kondomer som är så tunna att de knappt känns av. För att du ska kunna handla allt på ett och samma ställe har vi även valt att erbjuda ett mindre sortiment av olika vuxenleksaker, då detta också går lite hand i hand med sex. Har du tips eller önskemål på kondomer vi bara måste ta in? Skicka oss ett mail!

Denna sida lanserades under 2021, och med våra samlade erfarenheter av över 25 år som e-handlare hoppas vi att du tycker sidan är lika lätt och effektiv att använda som vi. Via våra andra försäljningskanaler inom e-handel sker köpen uteslutande via Swish, vilket vi därför valt att erbjuda dig här på sidan, allt för att underlätt. Våra lokaler och lager ligger i Skara, där fler än 6000 olika produkter finns under ett och samma tak. Du hittar det mesta från de populära märkena RFSU, Durex, Exs, Pasante och i princip alla andra märken. Vårt företag har Trippel-A i kreditrating, och vi är självklart även certifierade av Trygg E-handel.

Hur startades kondombutiken?

Vi har i många år ägt domännamnet kondombutiken.se, och en så pass bra och enkel domän måste ju såklart komma till användning tänkte vi när vi ändå har massor av olika kondomer i lager och packpersonal som står redo. Sagt och gjort - här har du resultatet!. Vi är 4 personer som jobbar på kondombutiken, och allt från kundservice till packning och lagerhantering sker under ett och samma tak. Vi vill erbjuda dig supersnabb och gratis leverans redan till nästa vardag. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på info@kondombutiken.se eller ringa vår kundservice på tel 0511-18900. OBS! Telefonen är avsedd för våra kunder. Säljare hänvisas till e-post.

KONDOMBUTIKEN ERBJUDER DIG

fri frakt
FRI FRAKT
1-2 dagars leverans
diskret leverans
100% DISKRET
Avsändare: KB
stort sortiment
1000+ OLIKA
Kondomer & Leksaker
klarna aaa trygg ehandel postnord swich

KONTAKT

Kondombutiken
Org nr 556654-1958
Box 355
532 24 Skara

info@kondombutiken.se 0511-189 00 (08-14)