HemGlidmedelMassageoljor › Lustful Love 2 in 1 Exotic Citrus 100 ml

Lustful Love 2 in 1 Exotic Citrus 100 ml

119 kr
lager
Finns i lager
Beställ före kl 14.00 så skickas din order idag!

Lägg i korgen

Beskrivning: Lustful Love är det det naturliga och svensktillverkade glidet som passar alla tillfällen. Produkten är gjord av naturliga ingredienser såsom bl.a. Aloe vera och glidiga rödalger från havet. Ett kombinerat glidmedel för sex eller onani, samt massageolja - allt i en och samma produkt.

I samma sekund du berör, smeker eller börjar massera din partner så frigörs "kärlekshormonet" Oxytocin i hjärnan. Oxytocinet maximerar njutningen och ökar känslan såväl inuti och utanpå kroppen. Produkterna ur denna serien är alla smaksatta med naturliga råvaror, och smakar underbort gott att både kyssa och slicka på.

Produkten kan användas tillsammans med alla typer av sexleksaker, och överflöd är lätt att tvätta bort med vanligt vatten. Produkterna från Nature Body är precis vad som efterfrågas av våra kunder, närproducerat och med innehåll som även gör den mest krävande användaren nöjd.

Produkten innehåller Aloe Vera som ger en dig en len känsla på huden, Aloe Veran är även full av vitaminer och mineraler. Rödalger som ger produkten dess skönt glidande effekt, vars effekt håller i sig länge. Slemämnena som naturligt finns hos alger har länge använts som läkväxt vid irritation på hud och slemhinnor. Cellulosa som är huvudparten i växternas cellväggar, ger en mjuk känsla och ett behagligt glid. Används flitigt i naturkosmetik.

Glycerin som ger en balanserad känsla av fuktighet och gör att glidet varar länge. Glyceringet i denna produkt utvinns ur nordisk rapsolja. Som konserveringmedel används kaliumsorbat och natriumbensoat, dessa båda finns naturligt i både bär och frukt, och används flitigt i livsmedel. Citronsyra för att balansera och ge rätt pH-värde, så nära kroppens eget som möjligt. Aroma, naturliga dofter/smaker som också används i livsmedel.

Hållbarheten hos produkten är 12 månader efter öppnandet.
Produktinformation
Artikelnr:
4352
Vikt:
144 gram
Kategoritaggar:
Catchlife Massageoljor Smaksatt
Andra tittade också på:
Be Wanded Black
Be Wanded Black
499 kr
Candy Pie Wand Purple
Candy Pie Wand Purple
799 kr   399 kr!
Juicy Peach Massage Glide 100 ml
Juicy Peach Massage Glide 100 ml
129 kr
Oriel Rechargeable Wand
Oriel Rechargeable Wand
699 kr   499 kr!
Partner Plus Remote Control
Partner Plus Remote Control
699 kr   499 kr!
Silikonbaserat Glidmedel 100 ml
Silikonbaserat Glidmedel 100 ml
149 kr

KONDOMBUTIKEN ERBJUDER DIG

fri frakt
FRI FRAKT
1-2 dagars leverans
diskret leverans
100% DISKRET
Avsändare: KB
stort sortiment
1000+ OLIKA
Kondomer & Leksaker
klarna aaa trygg ehandel postnord swich

KONTAKT

Kondombutiken
Org nr 556654-1958
Box 355
532 24 Skara

info@kondombutiken.se 0511-189 00 (08-14)