HemGlidmedelMassageoljor › Intense Lust 3 in 1 Sweet Strawberry 100 ml

Intense Lust 3 in 1 Sweet Strawberry 100 ml

129 kr
lager
Finns i lager
Beställ före kl 14.00 så skickas din order idag!

Lägg i korgen

Beskrivning: Intense Lust är det perfekta kroppsglidet som passar alla. Produkten är gjord av naturliga ingredienser och är även berikad med L-arginin, naturens egna stimulerande aminosyra. I övrigt är det samma fantastiska Aloe vera, glidiga rödalger från havet och växtfiber som återfinns även hos serien Lustful Love (2 in 1). Var och en de naturliga ingredienserna i denna produkt är fantastiska - tillsammans är de oslagbara! Ett kombinerat glidmedel, massageolja och stimulerande gel - allt i en och samma produkt.

Beröring, smek och sensuell massage frigör "kärlekshormonet" Oxytocin i hjärnan, vilket ökar känslolivet och skapar maximerad njutning. Känn hur känslosinnet aktiveras och njutningen stegras, vilket ökar närhet, lust och sexuella känslor. Produkterna ur serien är alla smaksatta med naturliga råvaror, och smakar underbart gott att både kyssa och slicka på, de är även ätbara. Kan användas tillsammans med alla olika typer av sexleksaker, och är lätta att tvätta bort med vanligt vatten även om det inte behövs.

Naturliga ingredienser är något som ständigt efterfrågas, med denna produkt blir även den mest krävande konsumenten nöjd!

Innehåll:
Aloe Vera som ger en omfattande och len känsla på kroppen. Den mest använda hälsoväxten i världen, full av vitaminer, mineraler och andra ämnen som gör gott för kroppen.

Rödalger ger produkten dess skönt glidande effekt som sitter kvar länge, länge. Innehåller slemämnen som ger en skyddande och lek hinna men samtidigt även låter huden andas. Rödalger har sedan början av 1800-talet använts som läkeväxt vid besvär och irritation på hud och slemhinnor.

Cellulosa som ger en mjuk känsla och ett behagligt glid. Används flitigt i naturkosmetik och är den vanligaste organiska substansen i naturen, samt huvudparten i växternas cellväggar.

Glycerin som ger en frisk och balanserad känsla av fuktighet och gör att glidet varar länge. Glycerin är en naturlig ingrediens i alla vegetabiliska oljor. Kokosfett innehåller bland annat 17% glycerin och 10% sojaolja. Glyceringet i denna produkt utvinns ur nordisk rapsolja.

Konserveringsmedlet för bättre hållbarhet som används är kaliumsorbat och natriumbensoat som finns naturligt i bär och frukt, samt används flitigt i livsmedel.

Citronsyra för att balansera och ge rätt pH-värde, så nära kroppens eget som möjligt.

Aroma, naturliga dofter/smaker som också används i livsmedel.

Hållbarheten hos produkten är 12 månader efter öppnandet.
Produktinformation
Artikelnr:
4583
Vikt:
146 gram
Omdömen / Betyg

(0 omdömen)Skriv eget omdöme här »
Andra tittade också på:
Be Wanded Black
Be Wanded Black
499 kr
Candy Pie Wand Purple
Candy Pie Wand Purple
799 kr   399 kr!
Juicy Peach Massage Glide 100 ml
Juicy Peach Massage Glide 100 ml
129 kr
Oriel Rechargeable Wand
Oriel Rechargeable Wand
699 kr   499 kr!
Partner Plus Remote Control
Partner Plus Remote Control
699 kr   499 kr!
Silikonbaserat Glidmedel 100 ml
Silikonbaserat Glidmedel 100 ml
149 kr

KONDOMBUTIKEN ERBJUDER DIG

fri frakt
FRI FRAKT
1-2 dagars leverans
diskret leverans
100% DISKRET
Avsändare: KB
stort sortiment
1000+ OLIKA
Kondomer & Leksaker
klarna aaa trygg ehandel postnord swich

KONTAKT

Kondombutiken
Org nr 556654-1958
Box 355
532 24 Skara

info@kondombutiken.se 0511-189 00 (08-14)